Το Management μπορεί να απογειώσει τις επιδόσεις ενός ξενοδοχείου – Νέα σχέδια Made in Cyprus

Είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα για μία ξενοδοχειακή μονάδα που θέλει να καταστεί ανταγωνιστική, όχι μόνο απέναντι σε ομοειδείς επιχειρήσεις που εδρεύουν στη χώρα, αλλά και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς του κόσμου.

Ως εκ τούτου, ο ρόλος της διαχείρισης είναι καθοριστικός για την επιτυχία ενός ξενοδοχείου και το μέλλον του τουρισμού. «Το μάνατζμεντ μπορεί να ενισχύσει τη φήμη ενός ξενοδοχείου και να απογειώσει τις επιδόσεις του» αναφέρει στο real.gr η Νατάσα Μιχαηλίδου εκ των ιδιοκτητών και διευθύντρια εταιρικών σχέσεων και επικοινωνίας στον κυπριακό όμιλο Thanos Hotels & Resorts, με ισχυρή παρουσία στην τουριστική αγορά της Κύπρου και παρουσία στην Ελλάδα, με δύο ξενοδοχειακές μονάδες στη Μύκονο. Μεταφέροντας τη δική της εμπειρία από την επιτυχημένη δραστηριότητα του ομίλου στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας στην Κύπρο εδώ και 50 χρόνια, η ίδια εξηγεί ότι «Σε ένα τουριστικό περιβάλλον όπου ο ανταγωνισμός είναι διεθνής, οι ικανότητες, η εμπειρία και το πάθος της διοικητικής ομάδας είναι τα πολυτιμότερα εφόδια για το μέλλον μιας ξενοδοχειακής μονάδας».

Στον τομέα διαχείρισης

Την εμπειρία που έχει αποκτήσει ο όμιλος Thanos Hotels & Resorts από τον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας στην Κύπρο επιδιώκει τώρα να μεταφέρει και στην ελληνική τουριστική αγορά, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες hotel management μέσω συνεργασιών με asset owners αλλά και με υφιστάμενους ξενοδόχους.

«Η Ελλάδα είναι ένας τοπ προορισμός, που συνδυάζει το φυσικό κάλλος με τη φιλοξενία, τη γαστρονομία, τη διασκέδαση και τα αξιοθέατα πολιτισμού» υποστηρίζει η κ. Μιχαηλίδου.

Ελλάδα και Κύπρος μοιράζονται κοινή ιστορία και πολιτισμό, ήθη, έθιμα και παραδόσεις, αλλά και φιλόδοξα σχέδια για τον τουρισμό, καθιστώντας το επιχειρηματικό σχέδιο του μάνατζμεντ ξενοδοχείων στην Ελλάδα, πολύ προσιτό για την εταιρεία. Με αφορμή την είσοδο του ομίλου στην ελληνική αγορά, ο CEO κ. Θάνος Μιχαηλίδης είχε δηλώσει πρόσφατα: «Η Ελλάδα ήταν πάντα στην καρδιά μας».

O κυπριακός όμιλος Thanos Hotels & Resorts με αφετηρία τη Μύκονο όπου λειτούργησε δύο νέα ξενοδοχεία σε Super Paradise και Άγιο Στέφανο με το concept Amyth, θέτει ακόμη στόχο την λειτουργία 10 πολυτελών ξενοδοχείων στην ελληνική αγορά με ορίζοντα τριετίας.

Ένα μεγάλο στοίχημα ακόμη, αποτελεί η δημιουργία του ελληνικού Anassa, κίνηση η οποία θα θέσει νέα standards για τον κλάδο της πολυτελούς φιλοξενίας στην ελληνική αγορά, καθώς το ξενοδοχείο 5* plus αστέρων Anassa που λειτουργεί στην πόλη Χρυσοχούς στην Πάφο από το 1998 έχει κερδίσει τον τίτλο της «Βασίλισσας των ξενοδοχείων της Μεσογείου» και μέχρι και σήμερα συνεχίζει να κατέχει τη θέση του κορυφαίου resort στο νησί. Συνολικά ο όμιλος λειτουργεί 8 πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, εκ των οποίων οι 6 στην Κύπρο και οι 2 στην Ελλάδα.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το άρθρο στο real.gr.
UNIQUE | PERFECT | HUMANE